Voor mezelf was ik op zoek naar een uitneembare zool omdat dit nu eenmaal een noodzaak is voor mezelf. Ik bestel graag mijn producten online, maar ik vertrouw helaas niet zoveel online webshops. Als eerste heb ik gezocht in de verschillende zoekmachines met de zoekterm schoen met uitneembare zool. Hierdoor kwam ik vele webshops tegen, zoals ook
www.mag.nl. Ik besloot op zoek te gaan naar ervaringen van andere personen, deze waren allen positief. Dus besloot ik de beheerders ook even te testen. Ik stelde hen vragen over de producten en dergelijke om te weten te komen om ze hun producten ook wel kenden. Dit viel gelukkig wel zeer goed mee. Alle vragen werden rustig, vriendelijk onthaald en met zorg beantwoord. Dit bezorgde me dan al meer vertrouwen. Ik besloot een aankoop te doen en het te proberen.
damesomslagbeeldNL2017summer
Mijn bestelling kreeg ik de volgende dag al netjes bij me thuis. Deze schoenen pasten perfect, waren exact zoals op de foto’s op de website… Kortom, geen klachten over. De volgende keer zal ik opnieuw mijn aankopen bij deze website doen, aangezien ik ze nu wel kan vertrouwen.

Door admin