Wellness bedden moet je uitkiezen, ze moeten passen bij je lichaam en jou het hoogst mogelijk comfort geven. Daarom kan het even duren voordat je je bed hebt gevonden. Een zogenaamde wellness bed is onderdeel van een luxueuze lounge set die niet mag ontbreken op je terras of in de tuin. Zelf heeft het mij even geduurd voordat ik het perfecte bed te pakken had. We hebben vorig jaar ons terras verbouwd en dit was flink veel werk. Nadat het klaar was vond ik het tijd om ons te belonen met een mooie loungeset. Na wat onderzoek kwam ik uit bij een webwinkel die de – naar mijn mening – fijnste bedden verkoopt die ik tot nu toe tegen ben gekomen.

Dutch-Riviera-Logo-header

Eindeloze mogelijkheden op het terras

Nu de zomer er weer aan komt kunnen we al zeker twee weken écht genieten van de lounge area in onze tuin. Het is werkelijk een feestje om buiten te zijn, ik voel mij echt thuis in onze tuin. Naar mijn inzien is dat heel erg belangrijk, ik denk dat het daarom een hele goede keus is geweest om dit aan te pakken. Soms mag je jezelf even flink verwennen.

Door admin