waarborg uw veiligheid

De olie lekbak van ons bedrijf heeft zijn leeftijd bereikt. De olie lekbak is dus aan vervanging toe. Van mijn baas kreeg ik de opdracht, om een nieuwe bak te vinden die we kunnen gebruiken in het bedrijf.  We hebben deze bak wel gauw nodig, omdat we verder moeten met het produceren van ons product.

Zoektocht

Hiervoor ging ik opzoek naar een bak die snel geleverd kon worden. Op internet keek ik een beetje rond welk bedrijf nou het beste en het snelste een lekbak kon leveren. Uiteindelijk, na wat onderzoek, kwam er geen een bedrijf als beste uit de test. Daarvoor ging ik terug naar mijn baas, om dit aan hem te vertellen. We belden onze oude vertrouwde leverancier, namelijk Denios. Denios heeft ons al meerdere producten verkocht. Snel en veilig. Ook werden de producten toentertijd geïnstalleerd door het bedrijf zelf.

Contact

Diezelfde morgen nam ik contact op met Denios, waar ik meteen vriendelijk te woord werd gestaan door een van de medewerkers. De medewerker van de klantenservice wist duidelijk waar hij het over had, en kon bij de benodigde hulp aanbieden. Dit hielp mij enorm, omdat ik niet veel afwist van het product. De volgende dag konden ze nog een bak leveren. Waanzinnig bedrijf!gevaarlijke stoffen

Door admin