Een carrière switch gemaakt! Dit naar aanleiding dat mijn vorige werkgever failliet verklaard is. Helaas maar ik moest druk op zoek naar een andere baan, net iets waar ik niet op zit te wachten… Al 50 plusser weer terug de banenmarkt op moeten is nu eenmaal iets waar je niet op zit te wachten toch? Nu dat ik een functie had gezien welke erg aantrekkelijk was zat hier een nadeel aan: Ik moest weer terug de schoolbanken in. Hier is het vereiste om in het bezit te zijn van een heftruckcertificaat. Net iets wat ik niet had maar wat ik wel graag wilde gaan halen. Hierdoor heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik gaan solliciteren. In de hoop dat ik op gesprek mocht komen zodat ik het uit kon leggen waarom ik hier wilde komen werken. Doordat ik een tikkeltje eigenwijs ben is het mij wel gelukt dat ik ben uitgenodigd voor gesprek. Tijdens het gesprek kon ik alles goed uitleggen en vertellen dat ik maar al te graag wilde gaan leren om mijn heftruck certificaat te behalen. Al met al hebben ze mij reeds aangemeld bij Verkeersschool Wesseldijk in de hoop dat ik snel zal gaan slagen voor mijn heftruck!

logo1

Door admin