Rijschool

Sinds kort ben ik druk op zoek naar een geschikte rijschool Geleen en omstreken. Zelf ben ik bijna dertig en vindt het hoog tijd dat ook ik op ga voor mijn rijbewijs. Toen ik net achttien was geworden ben ik ook al gestart met het behalen van mijn rijbewijs. Echter vond ik mijn opleiding belangrijker waardoor ik hiermee gestopt ben. Nu dat ikzelf alleen woon vind ik het behalen van mijn rijbewijs toch best belangrijk geworden. Steeds weer met de bus naar het werk gaan is ook niet bepaald een optie. Hierdoor ben ik gaan zoeken naar een geschikte rijschool.

Rijschool

Online gezocht

Dankzij het online zoeken naar een geschikte rijschool in Geleen ben ik terecht gekomen op de pagina van Ruber. Deze rijschool weet maar al te goed hoe belangrijk het is om de juiste lessen aan te bieden. Ook in de kosten zijn zij een stuk goedkoper als wat ik elders heb gezien. Hierdoor heb ik besloten om een proefles aan te vragen. Gewoonweg de eerstvolgende werkdag heb ik mijn proefles al gehad! Tijdens het rijden ook leuke gesprekken mogen voeren. Ik weet in ieder geval waar ik mijn rijlessen ga volgen!

Door admin