Ga jij ook jouw autorijlessen volgen of weet jij nog niet bij welke rijschool je terecht kunt? Dit dilemma heb ik op dit moment dus ook! Ik weet namelijk niet welke rijschool zou passen bij hetgeen wat ik graag wil realiseren. Mijn rijbewijs wil ik namelijk binnen enkele maanden gaan behalen. In de zomervakantie ga ik namelijk voor een half jaar naar het buitenland. Hierdoor heb ik dan geen tijd om auto te rijden. Dit is dan ook de reden dat ik zo snel mogelijk mijn rijbewijs wil behalen.

logo.osseforth.2016.mobiel

Online gezocht

Uiteindelijk heb ik het besluit genomen om online verder te gaan zoeken. Wat dat betreft kun je online meer vinden als dat je de stad induikt toch? Het moment dat ik ben gaan zoeken was ik verbaasd van de hoeveelheid rijscholen er wel niet te vinden is. Doordat rijschool Osseforth praktisch bij mij om de hoek zit ben ik op deze website gaan kijken. De kosten welke zij hanteren past binnen mijn budget. Zo heb ik ervoor gekozen om een proefles aan te vragen om uiteindelijk wat makkelijker een besluit te maken. Als het goed is komen zij mij zo ophalen en ik ben op dit moment aardig zenuwachtig!

Door admin