Ben je op zoek naar een goede EHBO cursus voor je medewerkers of wil je een aantal medewerkers laten opleiden tot BHV’er? Bij G4S Veiligheids-trainingen ben je niet alleen verzekerd van een goede opleiding, maar nog belangrijker: ook van een kordate en efficiënte aanpak tijdens calamiteiten en ongevallen. Welke veiligheidstrainingen kun je bij G4S volgen? In de eerste plaats kun je hier terecht voor EHBO en BHV. Bij EHBO leer je het verlenen van eerste hulp bij levensbedreigende situaties, maar ook de juiste hulp bij meer eenvoudige letsels. Ook bij een BHV training leer je levensreddende handelingen, maar ook brand bestrijden, alarmeren, ontruimen en goed communiceren.

Voor operationele medewerkers is de VCA cursus verplicht. Je kunt basis VCA volgen, maar ook Vol VCA. Tijdens de basiscursus leren medewerkers veilig en gezond werken en met de Vol VCA certificatie toont een medewerker aan dat ze bewust zijn van de gevaren in de omgeving. Ze leren tijdens deze cursus onder andere om rekening te houden met de risico’s voor werknemers en de omgeving. Tot slot zijn er nog tal van andere cursussen en trainingen waarvoor je terecht kunt bij G4S.

Het nut van G4S Veiligheids-trainingen

Het is voor een bedrijf altijd belangrijk om de juiste maatregelen te nemen omtrent het Veiligheids- en Gezondheidsplan. Hiervoor ben je als bedrijf verplicht BHV’ers en EHBO’ers in dienst te hebben. Bij een ongeval of calamiteit kunnen deze medewerkers de leiding nemen en zo zorgen voor meer veiligheid. Het aanstellen van BHV’ers en EHBO’ers is een belangrijk onderdeel van het noodplan dat ieder bedrijf moet hebben.

Door admin