door Burobas ingerichte ruimten van Wooninc.

Omdat het jaar goed was, en we goed hebben opgelet wat we uitgaven, was er opeens genoeg ruimte om onze werkplek opnieuw in te richten. Via een collega hoorde ik van de interieurarchitect Eindhoven. Ik klopte aan met mijn vraag en er werd extreem goed op gereageerd, op de een of andere manier wisten ze echt wat we nodig hadden. Ze kwamen met prachtige voorstellen en hele mooie designs. Ik was totaal overdonderd. Omdat de prijs die er tegen over stond ook nog precies paste bij de begroting, werd er al snel het ‘ja’ woord gegeven. Ze zijn nu bezig en ik denk dat het echt goed gaat worden. Iedereen heeft twee weken vrij, wat voor ons ook weer eens een beleving is.

door Burobas ingerichte ruimten van Wooninc.

Hard gewerkt!

We hebben hard gewerkt om dit voor elkaar te krijgen. Sommige collega’s weigerde gewoon om vrij te nemen. Dat is bizar, vind je niet? Ik heb ook wel even goed met ze gesproken, want vrije tijd is erg belangrijk. Naast onze nieuwe werkplek wil ik ook het een en ander veranderen in werktijden. Ik denk dat het wat losser kan, wat zelfbepalender. Dit ga ik ook na de vakantie even goed overleggen, ik denk dat het allemaal beter en positiever kan.

Door admin