horeca parasols

Wanneer je kiest voor de horeca parasols van Xterior, dan heb je het over een zeer goede kwaliteit en uitstraling. Aangezien de terrassen in de zomer voor een ieder aantrekkelijk is, wil je als ondernemer natuurlijk ook jouw terras vol hebben zitten met mensen die genieten van een hapje, drankje of ijsje. Daarom is een goede uitrusting voor dit terras natuurlijk van groot belang. 

horeca parasols

Een compliment aan dit bedrijf

De horeca parasols die wij hebben besteld zijn getest op elke weertype. Dus wanneer het regent hoeven wij geen angst te hebben dat het water door het doek gaat. Wanneer er opeens wind komt, ook dan zal alles netjes blijven staan. Dit is (zeker in Nederland) wel erg prettig om te weten. 

Van een afstand, valt ons terras het meest op. Natuurlijk komt dit ook omdat wij alles nu nieuw en schoon hebben. Maar wij ontvangen zoveel complimenten van onze klanten, dat ik heb besloten om dit blog te schrijven. Want ik ben van mening dat goede tips er zijn om te delen.

Wij zijn zeer tevreden over de aankoop die wij bij Xterior hebben gedaan. Wij kunnen dit adres elke ondernemer aanraden die een terras heeft.

Door admin