Verkeersregels

rijschool Arnhem is natuurlijk verkeersschool Wesseldijk.  verkeersschool Wesseldijk is een ANWB- verkeersschool. Je bent hier aan het juiste adres voor het halen van je rijbewijs b, bromfiets en vrachtwagen rijbewijs. Je kan hier zelfs terecht als je een vaarbewijs wil halen. Doordat ze een ANWB- verkeersschool zijn kan je er op rekenen dat ze goede kwaliteit bieden. Ze weten wat de klanten willen en spelen hier dan ook goed op in. Ze willen goede kwaliteit, voordelig en een goede rijschool. Je kan hierbij ook denken aan persoonlijk lesadvies, proeflessen, tussentijdse evaluatie en examengarantie. Als je instructeur wil worden kan je dat ook doen bij rijschool Arnhem verkeersschool Wesseldijk.

Rijschool Arnhem verkeersschool Wesseldijk

Rijden

Bij de rijschool Arnhem bieden ze de ANWB-garantie. Dat betekent, lage tarieven, hoge kwaliteit en een slagingspercentage van maar liefst 98%. Bij verkeersschool Wesseldijk zijn ze al 40 jaar bezig met lessen geven op verschillende vlakken. Je kan hier dus terecht voor onder andere je autorijbewijs, je brommerrijbewijs of je be rijbewijs. Ze bieden zowel particuliere als zakelijke rijopleidingen. Ze hebben vestigingen in Nijmegen, Arnhem, Ede en Tiel. Ze verzorgen naast de lessen ook cursussen op locatie. Voor veel dingen die gaan over leren voor het verkeer kan je terecht bij verkeersschool Wesseldijk. Door de vele ervaring die ze hebben opgebouwd in de jaren dat ze actief zijn kunnen ze jou vast super goed helpen.

Meer informatie

Verkeer

Als je meer informatie wil hebben over verkeersschool Wesseldijk, of over het halen van je rijbewijs dan kan je een kijkje nemen op de website van verkeersschool Wesseldijk. Ook kan je door de weeks van 08:30 tot 18:00 bellen naar het volgende nummer: 026 3635152 en je kan altijd een mailtje sturen naar info@verkeersschoolwesseldijk.nl. Ook als je vragen hebt kan je contact opnemen via de bovenstaande nummers. Ook kan je verkeersschool Wesseldijk volgen op sociale media.

Door admin