Sinds een aantal maanden woon ik in mijn nieuwe huis in Amsterdam. Mijn neef is over een week jarig en ik wilde voor hem graag een mooie nieuwe leren jas kopen. Daarom besloot ik ook om op het internet op zoek te gaan naar leren jasje heren om een bedrijf bij mij in de buurt te vinden die mooie leren jassen aanbiedt tegen een lage prijs.

De Albert Cuijp

Toen ik op het internet op zoek ging naar leren jasje heren kreeg ik erg veel zoekresultaten. Nadat ik een aantal websites had bezocht en met elkaar had vergeleken kwam ik uiteindelijk terecht op de website van Leather Shop Doci. De website van het bedrijf is erg overzichtelijk en er is erg veel informatie te vinden. Het bedrijf biedt onder andere veel verschillende jassen aan van het topmerk Versano voor een voordelige prijs. Je kan via de mail altijd contact maken met de klantenservice zodat je altijd geholpen kunt worden. Ook is het mogelijk om een bezoek aan de winkel te brengen die gevestigd is in de Albert Cuijp. Ik besloot om dit te doen en ik werd erg vriendelijk te woord gestaan en geholpen met het maken van de juiste keuze. Mijn neef was super blij met zijn nieuwe jas.  

Door admin