Plagron aarde

Omdat het weer zomer wordt wil ik meer in de tuin gaan doen zoals bloemen planten. Ik ging op zoek naar goede grond en kwam bij Growexpert plagron aarde tegen. Omdat ik niet zo bekend ben met dit soort producten had ik hier nog nooit van gehoord. Het maakte me erg nieuwsgierig dus ik ben op onderzoek uitgegaan. Ik kwam erachter dat het een speciaal soort grond is die extra goed voor planten is. Het maakt de bodem rijker wat er voor zorgt dat de plant meer weerstand krijgt, zo zal die minder snel sterven als de bestem wordt met iets.

Plagron aarde

Heel veel voordelen

Ik kwam snel tot de conclusie dat ik dit plagron aarde wilde bestellen om eens uit te proberen. Ik heb Growexpert om advies gevraagd welke ik het beste kon kiezen van hun assortiment. Ik kreeg een uitgebreid en professioneel advies wat ik erg fijn vond. Ik heb gekozen voor de bio supermix. Hierin zitten levende schimmels en bacteriën, vitaminen en mineralen, sporenelementen, wormenhumus en Guano Peru. Het zou ervoor zorgen dat de planten hier extra goed door ontwikkelen. Ik heb het natuurlijk uitgeprobeerd en ik ben aangenaam verrast. Ik raad dit product aan iedereen aan!

Door admin