gite zuid frankrijk

Wil je een gite zuid frankrijk huren? Met ons voetbal team hadden wij al jaren in gedachten om een team weekend te organiseren. Dit kwam er maar niet van en we stelden het maar uit. Toen wilde ik wel iets regelen voor dit weekend. Het moest een leuk weekend worden om nooit meer te vergeten. Ik wilde wel mooi weer en veel activiteiten in de omgeving. Mijn moeder gaf toen de tip om naar het buitenland te gaan. Meer naar het zuiden waar het vaak mooi weer was. Dit was een goed idee en ging ik direct op het internet zoeken. Tijdens deze zoektocht kwam ik uit bij Dordogne Maison. Dit bleek het ideale uitje te zijn!

gite zuid frankrijk

Weekend om nooit te vergeten

De gite in zuid frankrijk waren prachtig. We hadden een groter huis geboekt omdat we met een grote groep waren. We hadden zelfs een privé zwembad waar we het hele weekend van gebruik hebben gemaakt! Tevens stond er zelfs ook een barbeque! Het was een top weekend om nooit meer te vergeten! Ik ben van plan om hier in de zomer vakantie met mijn vriendin terug te keren. De combinatie van rust en activiteiten was perfect! Dit vind je niet zo snel in Nederland.

Door admin