bed-and-breakfast-bij-de-muzen

Utrecht heeft een super mooie binnenstad waar je de grachten nog hebt en de oude gebouwen zoals de Winkel van Sinkel. Omdat we eerst wouden winkelen in Utrecht en daarna uit wouden gaan bij de Winkel van Sinkel leek het ons een goed idee om een bed and breakfast omgeving utrecht te zoeken.

Reserveren

Via het internet kwamen wij uit  bij Bed & Breakfast bij de Muzen. Deze b&b had hele goede recensies waar wij veel waarde aanhechten. De prijzen lagen ook nog eens binnen on budget.

We hebben nog even gebeld om te kijken wat de mogelijkheden waren en hoe het precies zat met de verschillende kamers. Na dit telefoontje waren we helemaal zeker van onze zaak en hebben wij gelijk via de website gereserveerd.

We zijn al wel bekend in Utrecht maar we hebben nog niet alles bezocht en daarom hebben we alvast een lijstje gemaakt over de plekken, restaurants, winkels en bezienswaardigheden. omgeving-utrecht

We gaan volgende week al dus we zijn alvast langzaam de koffer aan het inpakken (niet dat dit een hele grote reis is maar we doen gewoon net alsof).

Omdat wij met de auto gaan hebben we natuurlijk ook gekeken of we er konden parkeren en dat was gelukkig geen probleem.

Door admin