Normaal gesproken probeer ik zelf het probleem te zoeken en deze op te lossen. Echter krijg ik het nu niet voor mekaar. Ik heb namelijk een website waar ik weinig tot geen bezoekers op krijg. Op zich kan dit wel eens gebeuren maar het is nu al vijf dagen dat ik geen klanten meer heb gehad. Hier baal ik zo van waardoor ik ben gaan zoeken naar een seo bureau Eindhoven en omstreken. Zelf ben ik woonachtig in Eindhoven en vind het wel zo prettig om een marketingbureau in deze regio te vinden. Zo ben ik vrij snel terecht gekomen op de website van Websitepromotor. Hier heb ik de nodige informatie gevonden wat ik kan gebruiken om mijn website te repareren. Door middel van het lezen van deze website ben ik tot de conclusie gekomen dat het wellicht beter is als hun het probleem op kan zoeken. Ik heb dan ook telefonisch contact gezocht met dit bedrijf en vrij snel een afspraak weten te maken. Hieruit is gebleken dat het aan de website zelf ligt, deze gaan ze dan ook voor mij optimaliseren om weer bezoekers te krijgen! 

websitepromotor-logo

Door admin