logo-rp

Het hebben van een eigen website is én blijft erg leuk! Althans ik ben van mening dat ik het schitterend vind om te weten dat er klanten bij mij op de website kijken. Wat ze precies op de website lezen en bekijken weet ik niet maar het geeft wel een leuke “kick”. Echter is het mij van de week opgevallen dat ik al een paar dagen geen klanten meer op de website heb gehad. Iets wat mij gewoonweg niet lekker zit, hierdoor heb ik ook besloten om te zoeken naar een lokale online marketing bureau die mij kan helpen hiermee. Door te zoeken in Google, blijft de beste zoekmachine, ben ik terecht gekomen op de website van Regiopromotor. Bij hun is het namelijk mogelijk om op basis van no cure no pay het werk uit te laten voeren. Voor een zeer aantrekkelijke prijs die je uiteindelijk zal betalen ben je wel verzekerd van een stijgende website! Zo hebben hun sinds een paar dagen mijn website al in onderhoud en weet ik maar al te goed hoe geschikt het is dat ik de website bij hun heb ondergebracht. 

Door admin