Er zijn meerdere opties voor de kassasystemen retail maar ik weet denk ik al wel welke ik wil. We willen al een tijdje vernieuwen en de kassa is een van de eerste dingen. We hebben nu een digitaal systeem maar die werkt niet meer zo goed. Soms deed hij het niet goed en moeten we handmatig werken. Dit kost heel veel tijd, en dat heb je vaak niet in retail. Vandaar dat ik nu een nieuw systeem wil. Ik wil er wel eentje die aansluit op onze oude, zodat de werknemers in een dag al wel geleerd hebben wat ze moeten doen. De cijfers gaan goed de laatste tijd, we hebben veel geld gestopt in PR en dit werpt zijn vruchten af. Ik had dat nooit gedacht, vooral omdat onze marketing organisch was. Ik heb mij er nooit zo in verdiept, maar nu kan je zien dat het echt goed werkt. We hadden altijd een prima balans, maar nu zie ik dus dat we nog veel meer kunnen verdienen. Te gek. Ik laat de PR nu door een bedrijf doen, wekelijks komen ze langs om het een en ander met mij te overleggen. Tot nu toe ben ik zeer tevreden over ze. Morgen ga ik langs bij de kassasystemen. Ik denk dat er al gauw een is waar ik mee wil werken.

bos

Door admin