Je bent op zoek naar een milieumanagementsystemen welke je kan gebruiken op de werkvloer? Ikzelf was namelijk toen die tijd ook druk op zoek naar een geschikt bedrijf waar het mogelijk is om dit uit te laten voeren. Al moet ik wel zeggen dat het nogal tegen viel aangezien ik via het internet er niet bepaald wijzer op werd. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om op het internet te zoeken naar het eerste  de beste bedrijf om er een afspraak te maken. Tijdens deze afspraak met wassenaarat.nl werd het voor mij al wel duidelijk dat ik hier goed zat. Door de eigenaar van dit bedrijf te woord te staan kreeg ik alle belangrijke punten te horen in wat nodig was om dit te realiseren. Ook in de kosten scheelt het enorm met wat ik elders heb gezien bij hun op de website.

logo20160105001

Voor mij was het dan ook duidelijk dat ik hier aan het juiste adres ben. Heb er ook gelijk voor gekozen om een contract aan te gaan bij hun zodat we met ons bedrijf mee kunnen denken aan het milieu. Het is immers erg belangrijk om mee te denken met de natuur toch?

Door admin