1-logo-van-beuzekom

Bent u ook op zoek naar een voordelige drukkerij Capelle aan den IJssel? Als dat zo is dan heb ik een hele goed tip voor u. Zelf was ik ook op zoek naar een voordelige drukkerij Capelle aan den IJssel. Al snel kwam ik terecht bij een goed drukkerij die kwaliteit levert en ook nog eens een goed prijs hanteert.

Scherpe prijs

flyersVia het internet ben ik terecht gekomen bij Van Beuzekom. Op de website zag ik dat zij eigenlijk alles aanbieden wat elke andere drukkerij ook aanbied. Het grootste verschil van deze drukkerij zat hem vooral in de prijs. Deze drukkerij was namelijk vele malen goedkoper dan een vergelijkbare drukkerij. In het begin was ik sceptisch en daarom ging ik er van uit dat er bezuinigt werd op de kwaliteit.

Toen ik mijn bestelling had geplaatst, moest ik wachten op de flyers. Binnen een week had ik de flyers binnen en ik moet toegeven dat ik aangenaam was verrast over de snelle levertijd. Wat ik eerder dacht was helemaal niet waar, omdat de kwaliteit van de flyers echt geweldig was. De kleuren waren scherp en het papier was goed stevig. In de toekomst ga ik zeker vaker bestellen bij Van Beuzekom!

 

Door admin