Koffiemachine is voor veel mensen belangrijk, dat kan je wel stellen. Ik ben een echte fanaat. Maar: ik drink wel alleen maar goede koffie. Vroeger wilde ik niets anders drinken, het was een soort hunkering naar cafeïne. Mede hierdoor zocht ik overal wel naar een warme drank, of het nou een kopje in de supermarkt was, of een padje bij iemand thuis. Mocht je een koffie liefhebber zijn, dan weet je ook wat slechte drinken inhoudt. Een jaar geleden besloot ik alleen nog maar goede warme dranken te drinken, ik vond dat ik deze standaard voor mijzelf moest stellen. Zo zocht ik ook naar een koffiemachine van kwaliteit. Eentje die je echt kon geven wat je nodig hebt. Via Selectavending heb ik een paar koffiemachines het afgelopen jaar uitgeprobeerd en ik ik heb er uiteindelijk eentje die echt bij mij past en de beste koffie schenkt die ik ken. Je hebt waarschijnlijk door dat ik dus ook vrij kieskeurig ben geworden.

logo

Goed begin van de dag

Ik merk echt verschil, goede koffie zorgt voor meer motivatie. Het is eigenlijk met alles zo: probeer altijd de beste producten af te nemen, en je zult zien hoe je leven kan veranderen. Wanneer je je standaard verhoogt, komt dit ook meer op je af. Ik snap dat het bijvoorbeeld lastig te betalen is, maar die ruimte moet je ook voor jezelf vrij houden. Soms moet je daarin risico’s nemen. Naast de machine is de koffie natuurlijk ook erg belangrijk! Wat is jullie favoriete koffieboon?

Door admin