Wanneer je op zoek bent naar een tig lasser, dan bij je bij Oldersma Klussen aan het juiste adres. Tig is een afkorting en staat voor Tungsten Inert Gas en dankt zijn naam aan de Engelse naam voor wolfraam en Inert Gas staat voor het gas wat hierbij gebruikt wordt. . Deze techniek vereist veel vakkundigheid en precisie. Door de jarenlange ervaring die de medewerker van Oldersma Klussen heeft gehad als zzp’er heeft hij de fijne kneepjes van deze bijzondere lastechniek goed onder de knie. Zowel particulieren als bedrijven kunnen bij Oldersma Klussen terecht.  tig lasser

Zeer nauwkeurig werk

Bij TIG lassen wordt de warmte verkregen door een plasma-boog te trekken tussen de wolfraamelektrode en het werkstuk. Al met al een nauwkeurig werk wat met veel precisie moet worden uitgevoerd. 

Bij ons bedrijf, een zuivelbedrijf, moesten nieuwe leidingen worden aangebracht. De oude leidingen waren aan vervanging toe. Bij het plaatsen van de nieuwe leidingen moet erop gelet worden dat er geen randen achter in de buizen blijven zitten waar bacteriën zich in schuil kunnen houden. Niets is erger om producten op de markt te brengen waar de bacteriën zich in schuil houden. Gelukkig hebben wij deze klus al vaker door de tig lasser van Oldersma Klussen laten uitvoeren.

 

Door admin